Min hemlighet avslöjas... NU!

Kan börja kortfattat... PADDOCKEN ÄR KLAR!
Om ni bara visste som vi längtat efter den! Och vad mycket som behövts göras, grävt var det sen innan och så fick de plocka ner staketet så traktorn och lastbilssläpen kunde ta sig in dit, lager på lager av en MASSA olika matrial så det blir en perfekt botten med tankte på regn och så, sen har det paddats (det är när man packar det med hjälp av en såkallad "padda") och ett NYTT lager, och ja, så har det hållt på = massor av fix! Men nu är den nästintill klar! Bara att staketet ska upp igen, och HUR fin är den då!?
NI ser, staketet ska upp och så ser ni ju vad den börjar och så! Ska samt flytta en stoor "kratta" dit så att man krattar när det är ojämnt och en skottkärra + grep ifall någon häst skulle lämna en hög någonstans (dock inte Nora som ALDRIG bajsat under ETT ENDA pass på 1 år och snart 8 månader ;) ... DET NI :P )!
Lillpaddocken då?
Det var aldrig en riktig paddock, bara en inramad gräsplätt som hade fungerat att rida på om den var större och inte hade så dåligt underlag (stenar och sånt :S ).
På vilket sätt förbättrar detta bloggen?
På en maaaassaaaa sätt faktiskt! Bland annat att det kommer komma ridövningar, ridfilmer, träningstips och mycket, mycket mer! Alltså DET NI sagt att NI vill ha MER av!

DIN SKITUNGE

Ser ju asfint ut! ;D <3 ;**

2012-05-31 / 19:46:17
URL: http://bisou.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback