5 saker du inte visste om Nora!

(Jag har gjort en sån här om Nora tidigare men denna gången så har jag lite nyare saker, vill ni läsa de andra så klicka på här!, eller här!)
 

- Nora hatar bananer. Hon är inte heller jätteglad för varken pepparkakor eller sockerbitar, men bananer vill hon inte ens smaka ;).
 
- Hon har aldrig rivit med mig. Inte för att jag hoppat världens höjder men hon har en riktigt fin teknik :).
 
- Hon avskyr dåligt väder. Lite duggregn är värsta stormen för henne, hon sänker huvudet överdrivet och springer till matte (dvs jag) för att få komma in i stallet :P. Hon är rätt grinig när det gäller dåliga väder faktiskt!
 
- Hon gillar inte när sadelgjorden ska spännas. Då står hon och biter i luften eller i grimskaften hon sitter "fast" i (i stallgången).
 
- Hon väver när hon blir stressad eller uttråkad i boxen. Det sker väldigt sällan nu för tiden vilket som är positivt.
 

Jen & Johnny - en blogg om ett fullblod

Sv: Tack! :)

Vad bra att hon inte väver så ofta längre! Min häst är krubbitare men tror fan bara det är en dålig vana och inte längre att han är stressad när han gör det.

2013-06-28 / 21:47:28
URL: http://johnnyochjag.blogg.se
Wilma

Sv: De är alla av märket stuben, dock nya modeller allihopa, alltså inte sånna med "gult" under om du förstår vad jag menar utan alla är svarta och nya :D Kram

2013-06-29 / 11:13:01
URL: http://ziros.se
Evelina Petersson

Söt häst :)

2013-06-29 / 13:17:05
URL: http://pevelina.blogg.se/
Esmeralda <3

Hej! jag ville bara kika in och önska dig en trevlig helg!

Gillar du träning? :D

2013-06-29 / 14:25:28
URL: http://getfitandhealthy.blogg.se
Cajsa

Tack för din kommentar :D Vi ska arbeta med det! Desginen tycker inte jag heller är helt 100 men.det fick vara den för till fället. Bakgrunden är ett stort problem! VILKEN FÄRG TYCKER DUU VI SKA HA? Inläggen har vi försökt variera men som sagt, det blir lätt "idag har jag..." Kramar Cajsa

2013-06-29 / 15:00:57
URL: http://teamfour.horseworld.se
Axelina

Svar: Potter har en skada på sin kota som gör att den står ut mer än vanligt, han har inte ont när man rider vanligt och hoppar lite grann, men det är inte bra om han hoppar för mycket. :)

2013-07-01 / 10:44:00
URL: http://axelinaackie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback