Update och mini-recension

Hej hörni. Gissa vem som just nu ligger i sängen med svullen hals, värkande kropp och intensiv huvudvärk? Jajjemen, jag igen. Trots att det är så segt att bli sjuk och missa i skolan så är jag glad att jag har hållit mig frisk i ca. sju veckor för första gången på jättelänge. Att bli sjuk efter sju veckor igen tror jag de flesta anser som tidigt och jobbigt, men för mig är det ett stort steg framåt. I vintras kände jag mig sjuk hela tiden, kunde ligga hemma i feber en vecka för att veckan efter bara ha huvudvärk och halsont för att få halsfluss och feber veckan efter det. Himla irriterande och tröttsamt, och tyvärr har det gått ut över Nora som har fått vila lite.
 
Jag tror dock inte hon klagar allt för mycket. Temperaturen stiger och i hagen har det börjat växa både gräs och klöver. Hon blir så himla glad - idag galopperade hon ner mot hörnan med gräs efter att hon rullat sig i en lerpöl. Mitt lilla matvrak, skönt att hon inte kokar över efter att hon vilat nu när hon inte är igång. Segt att bli sjuk och avbryta sig själv mitt i arbetet. Nu känns det som att vi är på ruta ett igen, tröttsamt - jag hinner aldrig få någon rutin! 
 

dret ☀️🦄

Ett filmklipp publicerat av 🇸🇪Team Kullenberg 🇸🇪 (@teamkullenberg) Apr 24, 2016 kl. 10:31 PDT

 
För några veckor sedan så införskaffade jag förresten B-vitamin till hästarna. De fällde något otroligt och jag ville se om det gjorde någon skillnad. Nu är kannan slut på gul b-vitamin-sörja och jag är faktiskt imponerad. Jag har inte märkt så stor skillnad tidigare, men nu vill jag faktiskt tro att fällningen har gått fortare. Sen är det ju klart att det går fortare när hästarna går utan täcke, vilket de har, men pälsen som har vuxit ut har varit blank och av fin kavlité. Tror jag köper en kanna till och kör till sommarpälsen har vuxit ut helt, kul med resultat ju! Sen brukar hästarna bli tröttare när de fäller, jag upplever inte den känslan i år, och bara det gör väl det värt det?
 
Hur är det med er? Är ni friska och krya? Och fäller era pållar fortfarande? 

Erika

Åh, hahaha. Inte bara min ponny som är ett matvrak. Linaria har i princip fällt klart, bara lite på rumpan kvar ;)

2016-04-30 / 22:20:59
URL: http://monsterasryttarna.blogg.se
Lollis

Hejsan!
Du har blivit utsatt för bildstöld! Någon har tagit bilder på dina hästar och sagt att det är dens egen och döpt dom till Zelda och Link. Snälla skriv vart man kan nå dig för mer information!

2016-05-01 / 21:22:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback