Har ni träffat Smilla?

Allmänt  /  0  Kommentarer
Som ni säkerligen vet vid det här laget så går det ingen brist på djur här hemma. Vi har ju två hästar, en hund och två stallkatter. Nej vänta, tre. Tre stallkatter! För två veckor sedan fick vi nämligen en liten kattunge som tillskott i familjen. Kattungen heter Smilla och är inte bara bedårande, utan otroligt kavat, nyfiken, busig, modig, framåt, klängig och gosig. 





Smilla är väldigt social och har flertalet gånger gått fram och nosat på vår stora hund, somnat i min famn och lekt med storebröderna Stella (ja, Stella är en hane) och Morris! Visst är hon söt? 

Så! Då har jag introducerat er till Smilla. Hästarna känner ni ju, och Stella och Morris finns i äldre inlägg. Skrolla ner en bit så finns det ens söt bild där de sover. 

Ifall ni inte träffat vår Rhodesion Ridgeback så infogar jag nedan en bild. Han är en musklad kille på 55kg som älskar att ligga och sova framför brasan och i solen. Han är otroligt glad och älskar människor och andra djur och kommer alltid springandes för att hälsa. Folk som träffar honom gissar på att han är två år, men denna påg är faktiskt hela nio år. Han är en riktig livsnjutare som alltid är på glatt humör. Ena stunden sover han i solen medan han i andra springer tjugofemtusen varv runt tomten och leker. Hans ras kommer ju ursprungligen från Afrika och det är därför han heter Masimba, vilket ungefär betyder stor, stark och modig. Och mäktig. Det är också därför han slukar mat otroligt fort, eftersom det fanns konkurrens på savannen, och därför han älskar värme och avskyr att bli blöt eller kall. 
Snygg va?

Vad har ni för djur utöver hästar?