"Happy monday"

Denna vecka har redan tagit strypgrepp kring mig och pulsen ligger högt redan måndag morgon. Tradigt. Jag hade sett framemot ridpass i solskenet och lugna dagar men inte förrän fredag kväll kommer jag kunna koppla av. Sjiekste kommer ridas av medryttare men Nora kommer gå lugnt eller inte gå alls i några dagar nu. Detta är givetvis inget jag vill men jag har inte så mycket val i det här fallet, tyvärr. Skolan måste prioriteras nu under dessa intensiva dagar för att jag sen åter ska finna lugnet och kunna ägna mig åt det bästa jag vet - hästarna.
 
Därför kommer också bloggen bromsas in och begränsas en aning. Min tanke är inte att den ska stå tom, men det blir antagligen tidsinställda inlägg eller något kortare inlägg. Till helgen och nästa vecka så gör vi full rulle igen och jag har funderat på att lägga ut nån liten video eller göra något annat annorlunda. Vad sägs om det?
 
Happy monday peeps, full rulle hela veckan nu - det klarar vi!

Emelie Andersson

Åh vad tråkigt att du är stressad och inte hittar tid till allt du vill göra. Hoppas att allt ordna sig och lugnar ner sig snart fina du! <3

2016-04-12 / 17:18:42
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Tilda

Hoppas du får en jättebra vecka finaste Johanna! :)

2016-04-13 / 19:57:30
URL: http://nouw.com/tildaochmolly
Erika

Så söt :)

2016-04-15 / 14:29:14
URL: http://monsterasryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback