Uppfräschning

Bloggens utseende är långt ifrån perfekt och inte i närheten av hur den jag beställer ser ut, men jag är nöjd för nu. Tänkte först ha en vit ram runt headern med men ändrade mig, kanske ändrar senare. Vem vet? Kommer antagligen göra lite småfixar i dagarna men för nu så är jag nöjd. Som sagt, jag vet att den inte är perfekt, men den är enkel och fräsch och mer aktuell.
 
Anledningen till att Sjiekste inte är med i headern är att bilderna på oss alla tre helt enkelt inte blev bra. Sjiekste var otroligt besvärad av alla insekter och såg sur ut på varenda bild. Dessutom så rider jag inte Sjiekste nu. Jag tar hand om honom så han syns i bloggen, men han rids mest av min pappa och sina två medryttare Sarah och Madeleine. Är du ny här och undrar varför jag inte rider Sjiekste så beror det inte på något annat än tidsbrist då han är en fantastisk häst. Just nu fokus på Nora, mina förhoppningar är att kunna börja rida honom åtminstone tre gånger i veckan lite längre fram, men nu hinner jag knappt med en häst så eftersom jag får hjälp så tar jag det lite lugnt på den fronten. 
 
Igår kom hovslagaren och skodde om hästarna efter att vi snabbt fått ringa då Nora tappat sin sko. Idag är tanken att jag ska skritta ut om vädret håller sig. Annars tror jag Nora vilar idag då hon brukar bli öm i hovarna dagen efter skoning, likaså Sjiekste. De är väldigt känsliga så håller sig inte vädret (himmeln ser oroväckande grå ut just nu) så beger jag mig inte ut idag.
Följ oss på instagram där det uppdateras om mer vardagsdetaljer, följ @TeamKullenberg.

Tänkte ha frågestund nu i dagarna då det ändå gått några månader sen sist. Börja fundera ut era frågor och ställ gärna dem redan nu i detta inlägg. Jag samlar alla frågor i ett dokument så kommer inte glömma bort er! Kram på er.

Josefin Nilsson

Riktigt snygg header! :)

2016-07-18 / 20:07:08
URL: http://josefinnnilsson.blogg.se/
Julia Forsbacka

Åååååh, vad fin headern blev *_* Dreamy!

2016-07-18 / 20:23:41
URL: http://forcebacka.blogg.se/
Alice

Super fin blogg! Bra väl tänkta inlägg :D Gillar skarpt, ett önskemål är väl att typsnittet är en aningen jobbig att läsa ifrån dator i alla fall ;) Antingen är mitt förslag att göra den större eller ändra. Men gillade skarpt din blogg så den läggs på läslistan :)

2016-07-18 / 22:10:12
URL: http://alicepetersson.se
Josefine

Men vilka otroligt fina bilder!! Syftar främst på denna i detta inlägg och headern!! :D

Sv: Nej det vill ju inte jag heller egentligen. Främst med tanken i bakhuvudet om att jag inte vet om det är rätt eller inte med Lanzo ännu.. Tyvärr finns inget ridhus i närheten av där jag står idagsläget, utan vi har endast stora hagar där man isåfall kan rida i en av dem eller eventuellt stranden.. Men det är ju inte heller till någon vidare stor hjälp om det är mörkt eller regnar. Vi får väl se lite hur det blir helt enkelt, för ta dag för dag. Tack snälla för din kommentar <3

2016-07-18 / 23:43:32
URL: http://jlandgrens.se
Vanessa

hatar när de tappar skor haha ;)

2016-07-19 / 11:44:38
URL: http://vanessaandersson.se
linda

jätte fin bild!

2016-07-19 / 11:45:48
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Emelie Andersson

Så himla fin bild! :)

Sv: åh vad glad jag blir :) jag har massa med bilder. Har inte lagt ut någon mer än denna :)

2016-07-19 / 19:58:52
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Emilie

Så himla fin ponny!! Älskar färgen. :) Och din blogg är jättesnygg!

2016-07-19 / 20:20:58
URL: http://livetgenom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback