Skrittrunda 30 April

Aktuellt  /  3  Kommentarer
hej, idag stog det skrittrunda(vilodag) på schemat. Jag och Nicci skrittade barbacka på Nora och Faran och Emily gick med. Nora var jätte pigg och vi skrittade brevid skogen. Sen skulle vi in i vår trädgård där Nora varit en gång i innan. Där var hon jätte jobbig och super envis men vi lyckades rida några varv där och ta oss ut oskadda. ;)
Imorgon står det dressyr på schemat. Just nu är det lite segt med dagsfärska bilder (har ingen fungerande mobil just nu) och vet inte om jag vill ta med mig kameran till stallet. Det är så fin och vill inte att den ska gå i sönder men sen så blir det bilder igen när jag har en fungerande mobil, i värsta fall får jag ta syrrans mobil ;) haha.
Kram på er och ha en bra lördag! :)

Hoppning bana

Aktuellt  /  2  Kommentarer
Hejsan! Idag hade Nicci gjort hoppbanor till mig som jag skulle hoppa. Först hoppade jag banan enkel på 50 cm sen banan medel på 60 och sedan banan svår på 70 cm!! Första gången jag hoppade 70 med Nora! :D
Jag trillade av en gång men slog mig inte. Jag bara hoppade upp igen och hoppade hindrena :). Jag trillade av på enkla banan på 50 cm hahaha men inte på de andra som var svårare. Hahaha. Jag var jätte glad efteråt eftersom jag aldrig hoppat så högt, och Nicci hade gjort tre jätte fina pris till mig som hon plastat in. Sen så mockade jag och hjälpte Nicci lite med hösilagebalarna och sen körde hon mej hem på hennes moppe :). Imorgon så ska jag till stallet vid 11 och skritta ut sen till ridskolan tjugo i 2 ;). KRAMISAR!


28/4- Longering med läskiga prylar och barbacka galopp!

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Hej! Idag longerade Nicci Nora medans jag stod och hoppade och vinkade och kastade lite borstar runt mig. Jag skadade självklart inte Nora men vi håller på att träna Nora för ljud och sånt och saker som hoppar och så. Jag kastade in lite borstar och hoppade runt lite. I början tyckte Nora det var jätte läskigt men sen förstod hon att det mesta inte var farligt, inte heller den skuttande Johannan, haha ;).
Sen red jag Nora lite barbacka när Nicci hade hene på lina. Jag skrittade och travade och galopperade. Galoppen och skritten var enklast. Traven var bara skumpig och svår :P. Ja då har man galopperat Nora barbacka med flit! För panikgalopp av misstag  räknas inte!!

Helgens inköp får bli flugmedel, säkerhetsstigbyglar och kanske lädertvål.

Bild från i höstas