Höga knän!? :D

Aktuellt  /  2  Kommentarer
Hej! Nora var GRYM idag! Tränade mycket på galoppombyten över bommar och hon var fantastisk. Lyfte fint i alla gångarterna så man kände knappt någon skillnad över bommarna, hon var så lätt och framåt idag! Lyfte såå fint och hon samlade sig fint! Taggade lite på galoppbommarna i slutet men det gick att reglera, kul med sån taggad ponny, hon är liksom glad VAARJE DAG! KUL! :D Är sjukt nöjd som sagt och hon kämpade på jättebra, härligt! <3 Veckan är betydligt mycket lugnare än den förra, men ändå mycket att göra, särskilt nu i början av veckan, men det rullar på, hoppas det gör det för er också :).

På väg hem till min vackra flicka <3

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Provridningen gick super, verkligen en jättefin häst! Mer avslöjar jag inte än...
Idag ska jag rida på banan och träna på att samla ihop henne i galoppen för att kunna göra samlade galoppombyten :). Får se vad Nora kommer tycka om det, tror hon kommer rusa till en början men sen tror jag hon samlar ihop sig♥ Ska även skritta fram henne ordentligt idag, jag brukar trava fram henne mer än skritta fram men idag ska jag göra tvärtom och lägga fokus på galoppen :P. På torsdag tror jag det är träning och sen är det tävling på lördag, 2 ÅR PÅ FREDAG! Shit vad tiden skenar asså, haha som Nora och jag på paddocken ;).
 
Haha så söt↑

Provridning imorgon

Aktuellt  /  1  Kommentarer
Hejsan hejsan! Vädret idag suger, verkligen! Skulle egentligen bara skritta ut med struntar i det faktiskt, imorgon åker jag och pappa ut på äventyr! Han ska provrida en häst, men jag vill inte avslöja vilken ännu, det är i alla fall en stor häst som gått höga klasser, spännande, spännande ;). 
Har du någon gissning?
Var nere och bytte täcke på Norisen i alla fall eftersom hennes var jääätteblöt :S. Tack och lov hade det inte regnat igenom mer än någon fläck vid bogen men hon tyckte nog det var skönt att byta ändå, nu måste jag kila men vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon, kraam
 
/Johanna