MINA älsklingar i MITT stall

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Lycklig över att ha de två, jag lever min dröm. ❤️


Vårstädning och solig måndag

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej på er! Jag hoppas att er måndag inte plågat er allt för mycket och att ni, liksom jag, har strålande solsken. Gårdagen spenderades dessvärre inte på någon av mina trogna springares ryggar, istället var jag faktiskt och hejade på goa Gabriella som tävlade igår. Guud vad duktig hon var! Senaste gången jag såg henne hoppa var på AW 2013, och jag kan verkligen säga att hon utvecklats sen dess. Dagen i lite mer detalj, samt hur det gick för henne, hittar ni på hennes blogg
 
Denna vecka då? Våra lärare är snälla och ger oss även ledigt på torsdagen så det blir i princip bara en halv vecka i skolan för min del. Tre dagar, tre tuffa dagar! Tyvärr så följer skolan med mig hem på torsdagen, men någon pluggfri dag ska jag minsann se till att få! Jag ska även försöka släpa hit Gabriella, hon måste få bekanta sig med mitt stall och Sjiekste. Kanske rider vi en runda och bara umgås. Härligt! 
 
Idag kom jag hem från skolan och möttes av ett renskurat stall, från topp till tå! För er som inte vet så har vi ett vitt stall, det blir smutsigt såå fort, eller rättare sagt - minsta lilla smuts eller betforspill syns, ögonen DRAS dit. Nu är det iallafall lite vårstädat. Skönt! Hästarna behöver också vårstädas, minst sagt. Pannluggar, svansar, manar och hovskägg ska klippas och de ska duschas till allt smuts som gömt sig under vinterpälsen (de är ej klippa i ansiktet, på bena och där sadeln ligger) är helt borta och de återigen blänker. Nu början även rapsen blomma, så om ca. 2 veckor kommer det vara helt gult. Då ska jag ner dit och fotografera. Vill hemskt gärna rama in en bild på mig och hästarna, och jag behöver en ny header! Den nuvarande känns lite out of date. När den nya headern är uppe och designen tillfräschad så kommer jag stänga av mobilversionen av bloggen då jag avskyr den! Känns inte värt det nu när bloggen inte är så fin, men sen så. 
 
Nu ska jag fixa stallet och sedan slå mig ner med min hög av skolarbete. Full rulle för min del och jag får avrunda blogginlägget nu. Glöm inte att kika in på Gabriellas blogg och ha en fortsatt trevlig måndag. xx
 

Topp 3 bloggare just nu!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Observera att de är skrivna helt utan inbördes ordning.
 
1. Nellie Berntsson. Är du en hästintresserad tonåring så kan du omöjligen inte hört detta namn. Jag började läsa Nellies blogg hösten 2011 och har följt den lite till och från sen dess. Nellie är otroligt ambitiös och driven inom ridsporten, vilket jag tycker är inspirerande och motiverande. Mina favoritinlägg är de hästrelaterade och jag älskar när hon delar med sig av övningar, tips och trix. Mycket duktig tjej!
 
2. Linn OlssonLinn Olssons blogg har jag också följt lite till och från i några år nu. Hon skriver otroligt bra och är liksom Nellie en driven tjej och mycket duktig ryttare. Hennes tankeinlägg är helt underbara och att hon bytt gren från hoppning till dressyr är intressant att följa. Det som gjorde att jag från början blev fäst vid hennes blogg berodde på att jag var otroligt fascinerad av hennes och hennes dåvarande ponny Winnetoos resa. Grym tjej!
 
3. Gabriella Lundgren SköldSom några av er redan vet så är Gabriella en kär vän till mig och jag kollar hennes blogg 24/7. Hon är såå duktig, jag imponeras av henne gång på gång! Hon köpte en ridskolehäst som knappt gått någonting men som var full av kapacitet. På träningarna hoppar de nu banor på 1.10 som ingenting och jag tror verkligen på dem två som ett ekipage. Deras utveckling ger mig nästan rysningar och Gabriellas blogg är verkligen värd att besöka. Hennes drivkraft har fått den föredetta ridskoleponnyn till en riktig sporthäst och de blir bara bättre och bättre tillsammans. Hon ska tävla imorgon, så klicka er in på hennes blogg och önska henne lycka till. 
 
Vilka är era topp 3 hästbloggar just nu?
~~~
Bilden är redigerad av mig och insticksfilerna är funna på Google. Använd inte bilden utan min tillåtelse. Tack!