Ni kan fråga när ni vill!

Frågor o svar  /  2  Kommentarer
Jag fick som förslag att jag skulle ha lite fler frågestunder, men det kommer inte bli några fler tills jag tillsammans med Gabby svarar på frågorna från vår frågestund i vår. Men undrar du någonting så är det fritt fram att fråga NÄR DU VILL! :)
Nej inga frågestunder här på ett tag men som sagt, fråga när du har en fråga helt enkelt!
 

30:e december- mot ljusare tider!

Aktuellt  /  0  Kommentarer

Hej på er! Tiden har verkligen flugit iväg idag, men ikväll så kommer MÅL 2013 inlägget och jag tar tag i bloggen och skriver färdigt Summary 2012 så det ligger på tidsinställt till 12-slaget under måndag kvällen. Vad sägs om det? :)

Från o med ikväll så blir det en MASSA blogging! Videor och fräscha bilder lovas under nästa vecka så länge tekniken inte sviker ;). Bloggen är tillbaka med andra ord, precis som jag nämnde i det förra inlägget!


Imorgon, ett sista ordentligt RYCK

Aktuellt  /  1  Kommentarer

Imorgon kommer det sista rycket i den här bloggen under detta år! Statistiken ska bli stadig och fin igen, inläggen ska innehålla nya bilder, VIDEOR ska fixas myyycket oftare och jag ska komma tillbaka hit. Inspirationen är fortfarande lite halv taskig så kommentera i inlägget nedan vad ni vill se här så ska jag LOVA att jag ska försöka fixa det :)