Mina hästpresenter 2014 ~

Aktuellt  /  4  Kommentarer
I år önskade jag mig främst ridkläder och det fick jag också! Gina Tricots Falsterbo kollektion tycker jag är sjukt snygg i år så jag önskade mig kläder även där ifrån. Jag delade upp kläderna i två "outfits" som jag nu tänkte visa för er. Mina icke hästrelaterade presenter kommer som vanligt inte upp då de är irrelevanta. :)

Outfit 1:
Gina Tricot Falsterbo Collection marinblå piké med rosa emblem, blå hoodie (dödligt snygg rygg på den) med "original" emblemen. Ridstrumporna är väldigt fina till och är från Hansbo. Ridbyxorna sitter som en smäck på mina ben, de är från John Whitaker, utsmyckade med stjärnor och strassstenar. Jag fick även en grimma med ludd från Källquist med matchande grimskaft i rött och en med rött, blått och vitt kombinerat. Vet ej var grimskaften är ifrån.

Outfit 2:
Både den rosa kabelstickade tröjan, de mönstrade ridstrumporna och den vita pikéen är från Gina Tricot Falsterbo Collection. Sjukt snyggt, liksom allt annat jag fått. De rosa ridstrumporna är från Hv Polo och ridbyxorna är ifrån Animo. 

Utöver det som syns på bilderna så fick jag en ny saltsten till Nora, samt såklart ett eget stall och fina Sjiekste.

Kramar till er alla <3

Jag lever ☆

Aktuellt  /  1  Kommentarer
Wow. Allt är så otroligt underbart just nu. Snabba galopper med pappa, svettiga pass på stubbåkern med Matilda, träning för Jannica Stefansson, skratt och sol. Två egna hästar i ett eget stall. Det är mer än helt okej, det är helt fantastiskt. Igår fyllde jag år. Precis som vanligt så kommer mina hästrelaterade födelsedagspresenter upp på bloggen. För tillfället har jag varken tid eller lust till att uppdatera mycket men mina hästrelaterade presenter kommer upp på bloggen. Det lovar jag i alla fall. 
Jag lever livet och njuter av sommaren. Jag vill inte sitta inomhus och blogga nu, jag vill känna mig fri och slippa krav till att blogga osv. Inläggen som jag föreslog kommer upp när tiden och lusten till att blogga återvänder till mig. Bloggen kommer vara relativt tom nu några veckor. Vill bara njuta. Hoppas ni förstår. Kram.