Skolarbete- "check"√

Aktuellt  /  1  Kommentarer
U-N-D-E-R-B-A-R-T med stooora bokstäver! Jag är helt klar för terminen, nu ska bloggandet, hårdträningen, och tävlingarna igång, wwweeehoooo! 
Kan även tillägga att vi tvättade Noras öga idag. När mamma gjorde det när jag var i skolan så blev det sååå mycket bättre, men jag gjorde det vid kvällen igen för att se så att det inte svullnat igen. Det såg faktiskt jättefint ut, kolla! ↓↓↓

Tennisbollöga :(

Aktuellt  /  0  Kommentarer

Idag när jag hälsade på Nora vid morgonkvisten igen så var Noras öga stort som en tennisboll. Hon kunde knappt öppna det och ögonfransarna var alldeles kladdiga! Paniken greppade genast tag i mig, men när jag pratade med mamma så kom vi på att det var MITT FEL! Igår när jag tvättade hennes öga så tog jag en handduk i stället för att ta papper, och det visade sig att handduken var använd! Noras öga som jag försökte tvätta för att det var svullet, blev nu ÄNNU svullnare :(. Mitt fel också! Mamma har iallafall lovar att tvätta det idag, och jag ska göra det när jag kommer hem efter skolan också.
Sista provet och sista redovisningen idag, sen INGET kvar, nu kör vi!


Sömnig Noris <3

Aktuellt  /  6  Kommentarer

Idag fick Nora ett besök vid morgonkvisten innan skolan väntade. Betesreduceraren skulle på men hon var så trött att hon stod och snarkade under tiden, sötnos! Vi passade på att gosa lite också, eftersom klockan inte var så mycket. Hon vilade huvudet i min famn medan jag borrade in näsan i hennes pannlugg och njöt i morgonsolen. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar Nora, det går inte! Bjuder på en bild på en nyvaknad Nora, ska tvätta hennes ögon när jag kommer hem :).