This or that #3

Frågor o svar  /  7  Kommentarer
Jag tycker vi kör igång en this or that.
This or That går ut på att du väljer ut två alternativ, och jag ska välja vilket av det jag föredrar. Det kan t.ex. se ut såhär: "Häst/Ponny", och då stryker jag under mitt svar: "Häst/Ponny".
Vill ni ha motiveringar, alltså varför jag valde som jag valde så skriv "varför?" efter alternativen.
 
 
 

Ridläger?

Aktuellt  /  5  Kommentarer
Jag har varit på ridläger tre gånger. Första gången så var det ett dagläger. Andra gången ett träningsläger. Och tredje gången samma träningsläger fast denna gången med Nora. Alla tre ridlägrerna har varit minnesvärda och på samma klubb. Senaste lägret var 2011, och sen dess så har jag inte varit på något. Bestämde mig för att jag inte skulle åka någonstans i år, men nu börjar jag tveka...
Bilderna ovan är från en film från stilhoppningen på ridlägret 2011, don't judge, det var för två år sedan :). 
Vart ska ni i sommar? Eller har ni kanske redan varit på läger- var?
 
 

5 saker du inte visste om Nora!

Aktuellt  /  6  Kommentarer
(Jag har gjort en sån här om Nora tidigare men denna gången så har jag lite nyare saker, vill ni läsa de andra så klicka på här!, eller här!)
 

- Nora hatar bananer. Hon är inte heller jätteglad för varken pepparkakor eller sockerbitar, men bananer vill hon inte ens smaka ;).
 
- Hon har aldrig rivit med mig. Inte för att jag hoppat världens höjder men hon har en riktigt fin teknik :).
 
- Hon avskyr dåligt väder. Lite duggregn är värsta stormen för henne, hon sänker huvudet överdrivet och springer till matte (dvs jag) för att få komma in i stallet :P. Hon är rätt grinig när det gäller dåliga väder faktiskt!
 
- Hon gillar inte när sadelgjorden ska spännas. Då står hon och biter i luften eller i grimskaften hon sitter "fast" i (i stallgången).
 
- Hon väver när hon blir stressad eller uttråkad i boxen. Det sker väldigt sällan nu för tiden vilket som är positivt.