Bloggtävling!

Aktuellt  /  25  Kommentarer
 Hej på er! Pga visat intresse så kör jag igång tävlingen! Reglerna följer nedan och läs jättenoggrant!
Jag använder mig av iMovie och har b.la. gjort denna filmen till Linn Olsson och hennes gamla ponny Winnetoo. Filmen har länkats på både hennes blogg och Facebook och har över 1400 visningar.
I denna tävling har du chansen att vinna en film om din älsklingshäst efter egna förslag och önskemål! 
Kravet är att du ska ha filmklipp på dig och hästen samt några bilder!
 
Följ instruktionerna nedan för att vara med och tävla:
* Kopiera bilden och lägg den på din blogg (om du har någon) med denna texten under: "Jag är med och tävlar om en film till mig och min älsklingshäst gjord av Johanna som även gjort DENNA filmen till Linn, tävlingen hittar du HÄR."
* Efter det kommentera *JAG ÄR MED* och länk till inlägget. I kommentaren ska det även stå vad din älsklingshäst heter och för extra stor chans att vinna, VARFÖR du vill ha en video till er!
 
Simpelt va? Go, go, go! Du har inget att förlora, men chansen att vinna en riktigt snygg film, precis som du vill ha den! 
 

Snart tävling!

Aktuellt  /  2  Kommentarer

Hej alla! Sorry för dålig uppdatering, men har njutit av påsken :). Idag är det ju också söndag, och varje söndag så kommer uppdateringen vara lite sämre. Varför? Jo eftersom jag är IT-fri då. Jag sitter alltså inte framför varken dator, mobil, tv, iPad, etc.

Eftersom intresset verkar finnas kring tävlingen så drar den igång ikväll, så håll utkik. Tack också för en stadig statistik och trevliga kommentarer, ni är verkligen ett gäng Goa bloggläsare :).

Återkommer snart, See you soon!

Ps. Nora är superglad över att hon blivit så poppis här, kul att höra att ni tycker hon är söt och så :) :love:


Glad påsk! 🐣

Aktuellt  /  7  Kommentarer
Glad påsk världens bästa läsare! Statistiken är påväg uppåt, och glöm nu inte att intresseanmäla er till den ev. tävlingen! Alla intresseanmälda meddelas när (om) tävlingen drar igång! Finns i inlägget under detta.
KRAM!