Dagens ridpass 30 April 2013

Aktuellt  /  6  Kommentarer
Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta detta passet. Hon var fin, mycket fin, men en massa grejor gjorde ridpasset sämre. Jag skriver från början:
 
Jag började med att skritta fram ute. Riktigt fint väder idag, lite blåsigt, men annars lika fint som igår! Anyway. Nora var jättefin när jag började rida. Dock lite stel, tror hon har fått lite träningsvärk från i söndags, och så vilade hon ju igår. I galoppen var hon gryyymt fin. Hon har en väldigt snabb men mjuk galopp, vilket gör den enkel att hänga med i. Men efter en sväng så händer någonting, Nora blir vettskrämd, och sticker på riktigt. När en häst skenar så har den panik och är utom all kontakt, det GÅR inte att stoppa en skenande häst, har man fått stopp på en skenande häst så har den inte skenat på riktigt. 
 
Jag har skenat med en häst 1 gång, då trillade jag av, släpades efter och bröt en flisa i foten. Sen har jag stuckit ordentligt med Nora (jag säger sken, för det GICK INTE att få stopp på henne, men hon var inte utom all kontakt) och då flög jag av, slog huvudet i marken, blev medvetslös, och släpades avsvimmat efter. Idag så blev det helt konstigt, hon stack, och gick INTE att få stopp på. Hon bara gick fortare och fortare, och svarade inte på mina hjälper. Helt sjukt, trodde att jag aldrig skulle få stopp på henne. La i en hörna en liten volt och drog iväg spöet, och hon saktade ner. Ni kan gissa om mina ben skakade då. Hon stack på riktigt, för andra gången i min tid med Nora. Men jag fick stopp på henne, helt sjukt.
 
Efteråt blev det bara ryckigt och konstigt, höll på så länge jag pallade. Men sen så skrittade jag ut någon kilometer istället. Imorgon blir det uteritt, och pass på paddocken antingen före eller efter. 
Blev en söt bild från i söndags, kolla som hon njuter ;).
 
 

Jag är inte den enda som älskar solen

Aktuellt  /  2  Kommentarer

... För det gör Nora också ;*


Bloggdesign

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Minns ni när jag förklarade varför jag inte har en särskilt spännande bloggdesign? Att jag blivit erbjuden GRATIS bloggdesigner av sjukt duktiga tjejer men inte tagit chansen? Minns ni inte så kan jag kort säga att jag inte hade någon aning om hur jag ville ha den!
 
Tidigare så har jag totalt gjort 4 headers, men bara använt 2. Färgen på bakgrunden har jag inte haft någon aning om, utan bara haft header, personligare typsnitt, och smileys (som nu vägrar fungera). Men för någon månad sen så slog det mig, jag har nu ett litet hum om hur bloggen ev. ska få se ut i framtiden. Jag ska inte avslöja något mer än att den kommer göras efter en ev. fotografering i sommar av en fotograf. 
Men hittills så är inget bestämt, men jag har små ideer, trots det så är jag faktiskt rätt nöjd med min blogg. Plain & simple ♥. Jag behöver ingen galen design, det räcker egentligen såhär, men jag vill iallafall ha lite mer ordning på kategorier m.m!
 
guuu' vad flummigt, vet knappt själv vad jag snackar om, svårt ämne, men fortsätt läsa bloggen så avgör JAG bloggdesignens framtid ;) :P.