Dagen 28/2

Aktuellt  /  0  Kommentarer

Hejsan! Jag gick ner till stallet idag vid fyra ungefär och kom hem halv åtta. Jag gick ner till stallet och städade ryktlådan och traskade runt lite. Sen tog jag in Nora och borstade ordentligt och länge bara för skojsskull. Sen kom Nicci och Sanna som skulle rida och jag frågade om jag fick följa med. Jag satt på Nora skydden och gjorde henne klar och Sanna o Nicci gjorde i ordning sina hästar. Nora kändes super duper fin idag, både när jag red och rykta. Vi travade lite på hem vägen och Faran var jätte pigg. På hemvägen så var Nora lite tittig men det gick bra. När vi nästan var vid stallet så blev Faran så pigg att hon stegrade lite och började galoppera men det gick bra. När vi var tillbaka i stallet så bara mös vi med hästarna. SES IMORGON!/////Johanna & Nora!


Ville bara säga...

Aktuellt  /  2  Kommentarer
...Att jag är hemma igen! Kom hem ungefär vid 4 och gick ner till stallet. Fixade bland grejorna, mockade, la in halm och förstås, hälsade på Nora. Jag gav henne morötter och kelade med henne. Underbara Nora! Ho var jätte mysig! Sen om Anja läser min blogg så skulle jag vilja tacka dig Anja för att du tagit så bra hand om Nora! 1000 tack! Imorgon ska jag och mamma till Hööks och handla några små grejor. Skönt att vara tillbaka i stallet.
                                                                SES IMORGON!

Sista inlägget?

Aktuellt  /  1  Kommentarer
Detta är troligen det sista inlägget jag skriver på en hel vecka. Ska ju iväg imorgon och lika bra att skriva hejdå nu. Men lugn bara, jag ska inte försvinna för gått, bara i en vecka, men ni får stå ut och kika ifall ett litet inlägg skulle dyka upp. Men troligen inte... Haha depp, depp. Aja. Rider inte idag, ingen ide att rida en dag sen låta henne stå i en vecka. Ska ner och mocka och säga hejdå till Nora om någon timme tror jag. Kommer sakna henne något enoormt! Har ju med mig mobilen (men kan tyvärr inte blogga från den) så jag kan titta på lite kort och videor. Det blir en lång kram, godis, kli och pussar som hejdå. Sen ska jag säga hejdå till kaninerna också :)

Noris en höstdag♥ Jag har fottat med mobilen :)

Söööööte Nora♥ Inte jag som fottat utan de gamla ägarna men om det inte
är okej att jag lånar bilden så skriv det i en kommentar :)