Mars imorgon!

Aktuellt  /  0  Kommentarer

Tråkig dag, men det ÄR tråkigt att vara sjuk! Det är tråkigt att bara glo film hela dagarna, jag vill rida! Men tror inte det hade funkat även om jag varit frisk eftersom isen inte är helt borta.

Släpade mig ner till stallet för att kolla läget och gosa med Noris. Hon vet mina hemligheter, som ni kommer få reda på snart! Imorgon så är det bara en månad (ungefär) kvar tills ni får veta min ena hemlis, och sen så ska ju jag och Gabby svara på frågestunden, och har ni tur så kanske ni kan få veta den andra hemlisen också då!
Anyway, imorgon är det MARS! Hoppas man märker det på vädret också bara :).
Bamsekram!


Mina tävlingskläder ☆

Aktuellt  /  1  Kommentarer
Ridstövlar: Jag har kollat och provat maaaassor av ridstövlar, men dessa har jag alltid velat ha! De är galet snygga och sitter bra. De är av märket Treadstone!
Strumpor: Innanför mina ridstövlar så har jag alltid mina älskade Kingsland strumpor. Har 2 par men det ena är BARA ämnat åt tävling :).
Ridbyxor: Vita såklart! ;) Av märket Back2Back med ett skönt och smidigt material. Sitter jättebra på mig med smala ben och ändå så har jag provat massor av par.
Tävlingskavaj: Min tävlingskavaj är från Pikéur och jag totalt älskar den! Den är så snygg och stilig :D. Rekommenderar VERKLIGEN den! Välsydd och genomtänkt.
Tävlingströja: Från Hööks i ett underbart stretchigt, lätt, och tunt material. Jätteskön att ha under kavajen och kråsen får den att framstå som en tävlingsskjorta. Jag har den vita.
 (bildkälla: här!)
 
 
 

Robotfingrar

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Tjena folket, ja jag vet, den hälsningsfrasen är så inte jag, men känner att jag behöver variera lite.
Idag har jag varit hemma och vilat hela dagen, huvudvärken har börjat ge sig och jag har inte haft någon magkatarr alls idag. Däremot så blir det inget stall för min del tror jag, det är 0 gradigt igen men solen skiner ju iallafall. 
 
Bloggen känns bra för tillfället, det känns som att mina fingrar skriver av sig själva så fort jag påbörjar ett nytt inlägg. Trots att det är tomt i huvudet så jobbar fingrarna på, haha ;). Ska se om jag kan skriva ihop om min tävlingsutrusting ikväll. Fick ju mycket av det i början av augusti (3:e för att vara exakt, min födelsedag) så ni som kanske glömt eller inte läst bloggen sen dess kan ju hålla utkik efter ett sånt inlägg. Tänkte även ta trailer-inlägget igen nu när statistiken är bättre, men det blir senare :).
 
Nu då? Nu sitter jag i soffan och längtar efter att på börja planen med Nora, längtar efter träningarna, tävlingarna, värmen. Funderar även på bloggen, jisses vad jag har skrivit genom dessa 2 åren och 4 månaderna, helt otroligt. Jag är väldigt nöjd med sååå många inlägg, roliga idéer, "blogg aktiviteter", sånt som kanske några få läsare minns. Men är det någon här som följt med sen starten? Tror inte det va, men ni får hemskt gärna leta er runt i mitt arkiv, så många bra inlägg som bara hamnar längre och längre bak...
(oooh dramatiskt slut!)
19447116943.png
Källan står i högerhörn på bilden.