Inte helt död ;)

Aktuellt  /  1  Kommentarer

Tjena, kom på att ni kunde få lite tidsinställda inlägg så är bloggen inte helt död :).
Tyvärr fick det bli sista dagen som jag red igår då Nora tappat en sko och hoven behövs verkas.. ;(
Vet ni vad ni också ska få när jag är på semester? Jo en liten visning av sommarhagen! :D Men den ska ni som sagt få i ett tidsinställt inlägg :P.

Men ha det bra! ;)


Hej tjolahopp!

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Hejsan! Har varit iväg igår och idag och på onsdag ska jag iväg ett ganska långt tag till och sen ridläger så ingen bra uppdatering, men under ridlägerveckan kanske jag uppdaterar på kvällarna om något dressyr program eller liten tävling och kanske något kul som hänt på ridlägret eller så.

Men så ni vet, ingen superbra uppdatering ett tag nu, hejdåå!!
 P.S Ska göra mitt bästa för att uppdatera lite under semestern och nu de sista dagarna innan jag åker men jag är nästan säker på att det inte blir någon uppdatering under semestern. Tyvärr :(

Söta "lilla" sak♥

Sommarmys♥

Aktuellt  /  1  Kommentarer
Hejsan! Idag red jag först på banan, gick sådär. Efteråt red jag i grimma påväg till hagen, gick jätte bra!
Hälften av tiden idag spenderades åt mys! Sen gick jag, mamma, och mina 2 syskon ner till sommarhagen och gosade i hagen. Mamma kastade upp mig på Norisen och så red jag runt lite i hagen. Var kul men lite läskigt, först visste jag inte hur man stannade henne men det gjorde jag med rösten. Mamma fotade men nästan alla bilder är "privata" men denna kan jag bjuda på!
Ha det bra och kom ihåg...NORA ÄR BÄST!♥

Sitter på min häst i sommarhagen i bara en t-shirt, ett par shorts och ett par turkosa hawiannas (stavning?) flip-flops. K-Ä-R-L-E-K♥