#max5meningar

Aktuellt  /  1  Kommentarer
Hej! När skrev jag här senast? Den 24 november va? 5 dagar sen. Blev sjuk nästan direkt efter jag skrivit att jag blivit frisk, haha. Men japp, så är jag ;). Tror jag fått någon halsinfektion, usch. Mår lite bättre nu iallafall, och Nora mår också bra.
 
För att sparka igång bloggandet ordentligt så tänkte jag nu köra som en liten "lek" här på bloggen. Ni ska kommentera ett ämne som en hashtag, alltså #*ämnet*. Om ämnet t.ex. julpynta stallet så skriv #julpyntastallet. Eller varför inte diskutera elitsatsning i ung ålder? När man är för stor för sin ponny enligt mig? Hur är en bra tävlingshäst? Vad är en bra första häst?
 
Ta ämnet du vill att jag ska diskutera på MAX 5 meningar (och nej de får inte vara längre än vanliga meningar) och skriv det som en hashtag! Enkelt! Kör på!
 

Frisk som en nötkärna! …ungefär :)

Aktuellt  /  2  Kommentarer
Good evening readers :)
Är nu relativt frisk igen, skönt! Vad som dock är mindre skönt är att Nora trampat av sig skon, hon blev skodd förra veckan! Aarrrgghh :-/
Det som skulle bli sista skoningen i år, blir förhoppningsvis den näst sista! 
 
Börjar rida imorgon igen, är beredd på en fruktansvärt pigg ponny, haha. Har faktiskt massa på gång nu på hästfronten, kul! 
Återkommer snart med mer blogging, har roliga inlägg på G under veckan :).
 
 
 

Kallt och mörkt

Aktuellt  /  2  Kommentarer
Hej. Gårdagens ridpass är kort sammanfattat i rubriken; kallt och mörkt. 
Red med Matilda, hästarna var det inget fel på men lamporna vid paddocken funkade inte (vi behöver investera nya) och det var så in i vassen kallt! Skrittade mest med lite trav, mådde ingen vidare bra, och hade väldigt ont i mitt ben :-/. Idag så är benet bättre men jag mår sämre dessvärre...
Hör av mig med mer blogging när jag mår bättre!
Älskling ♥