Sommar och glädje.

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Jag ska inte ljuga - att ha varit utan bloggen en stund har varit otroligt skönt och befriande.

Missförstå mig inte, jag tycker verkligen om att blogga. Det gläder mig att se hur engagerade ni fortfarande är, även när inte jag är det.

Under våren så har min motivation inte varit tipp topp, varken till hästarna eller till bloggen. Samt har jag varit mycket stressad, men nu känner jag mig fylld av ny energi. Härligt va? Jag sprudlar av glädje och är motiverad igen. Denna sommaren kommer spännande saker ske. Jag är spänd och glad. Jag kommer att fortsätta med bloggen. Punkt. Det här är inte det sista ni ser av mig! Jag kommer fortsätta. Dock helt kravlöst med bara glädje som motor. Jag vill blogga när jag verkligen vill blogga! Blir det ett dussin inlägg om dagen eller bara några i veckan? Det återstår att se. För nu vill jag njuta av sommaren. Ni ska också få följa med på min sommar och mina äventyr. Nästa äventyr väntar bara runt hörnet, jag ska berätta så fort jag kan. Otroligt glad är jag i alla fall, och jag kommer inte att sluta med bloggingen eller hästarna. Stort nej. 

Min sommar hittills har mest bestått av uteritter. Nora håller på att sättas igång och vad passar då bättre än att komma ut och galoppera? Jag har ridit några gånger med Matilda och det har varit mycket roligt. Tanken var att vi skulle trimma på paddocken idag, men vädret ville något annat, haha. :) Well well, Nora är snart igång igen och denna sommaren ska bli den bästa någonsin. 
Stor kram till er alla. 
8 dagar kvar...

Aktuellt  /  1  Kommentarer
Nu är det inte långt kvar, om åtta ynka dagar så kan jag pusta ut och njuta av sommarlov. Skrämmande hur tiden har gått så fort, var det inte vinter nyss? Och nu har halva året gått, jag förstår inte. Men men, det är inget att grubbla över, men det kändes inte heller som om det var så länge sen jag var på AW. Tiden går fort när man har roligt, är det inte så man brukar säga?

Nora den lyckliga ponnyn är på bete. Jag själv är sjuk, har fruktansvärd huvudvärk och hade feber igårkväll. Hoppas jag mår bättre snart så jag kan komma ut och rida snart igen. Ska sätta upp lite mål för mig själv, behöver verkligen det nu om jag ska komma ut och tävla. Jag behöver mål för att hålla igång och rida överhuvudtaget. Jag nöjer mig inte med två varv galopp på paddocken och sen vila en vecka innan man skrittar ut en runda. Jag måste ha utveckling. Jag fullkomligt älskar när Nora är i toppform, det finns inget bättre. Jag älskar känslan av att energin räcker till hur många timmars pass som helst och hur kraftfullt detta djur faktiskt är. Sen har jag ingenting emot dem som rider för att det är mysigt, istället tycker jag att det är fantastiskt att man kan rida helt kravlöst och känna sig fri och lycklig. Jag behöver inte heller tävla på högsta nivån och ha press på mig, men jag vet ju själv att jag är som lyckligast när Nora är riktigti toppform och att jag kan välja på att rida ut eller komma ut och tävla närsomhelst. Att man kan välja och ändå ha möjlighet att göra det andra. Hur ljuvligt är inte det?

Jag slutar skolan den elfte och efter det så rivstartar jag sommarlovet! Rolig, positiv och bra bloggning utlovas i sommar. Kommer kanske inte uppdatera varje dag men glädjefyllda inlägg som bara skriker SOMMAR.