Sommar och glädje.

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Jag ska inte ljuga - att ha varit utan bloggen en stund har varit otroligt skönt och befriande.

Missförstå mig inte, jag tycker verkligen om att blogga. Det gläder mig att se hur engagerade ni fortfarande är, även när inte jag är det.

Under våren så har min motivation inte varit tipp topp, varken till hästarna eller till bloggen. Samt har jag varit mycket stressad, men nu känner jag mig fylld av ny energi. Härligt va? Jag sprudlar av glädje och är motiverad igen. Denna sommaren kommer spännande saker ske. Jag är spänd och glad. Jag kommer att fortsätta med bloggen. Punkt. Det här är inte det sista ni ser av mig! Jag kommer fortsätta. Dock helt kravlöst med bara glädje som motor. Jag vill blogga när jag verkligen vill blogga! Blir det ett dussin inlägg om dagen eller bara några i veckan? Det återstår att se. För nu vill jag njuta av sommaren. Ni ska också få följa med på min sommar och mina äventyr. Nästa äventyr väntar bara runt hörnet, jag ska berätta så fort jag kan. Otroligt glad är jag i alla fall, och jag kommer inte att sluta med bloggingen eller hästarna. Stort nej. 

Min sommar hittills har mest bestått av uteritter. Nora håller på att sättas igång och vad passar då bättre än att komma ut och galoppera? Jag har ridit några gånger med Matilda och det har varit mycket roligt. Tanken var att vi skulle trimma på paddocken idag, men vädret ville något annat, haha. :) Well well, Nora är snart igång igen och denna sommaren ska bli den bästa någonsin. 
Stor kram till er alla.