Dressyrpass

Aktuellt  /  1  Kommentarer
Hejsan! Kom hem vid åtta idag och gick till stallet fem. Mockade och Nicci red Faran och Nisse med hennes kompis. Sen så tog jag in Nora och gjorde henne iordning. Idag var det ett ganska "tufft" dressyrpass. Vi tränade mycket i Noras "dåliga" varv. Hon tyckte det var jätte jobbigt:p. Vi tränade mycket på volter och att böja och så. Skritt, trav och galopp. Galoppen är ju underbar. Så himla mjuk! Mjukaste galoppen lätt! Jag red med sporrar idag. Hon lyssnade bra. tror vi red i en timme men jag orkar inte gå in på alla detaljer idag men det gick jätte bra och efteråt var både jag ,Nora och Nicci svettiga :P Kramis.

30 Mars

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Hejhej! Kom hem lite innan åtta och nu sitter jag och käkar ostmackor och dricker mjölk. Jag och Nicci skulle ju rida klockan 6 idag tillsammans men det blev lite ändrat så jag red själv på paddocken i stället med Norisen. Jag skrittade bara och tog kanske två travsteg :P Jag mockade, fyllde på med halm, hämtade grejorna, hämtade Nora och borstade snabbt. Klockan var ganska mycket så det var därför jag bara borstade av henne :) Sadla, tränsa och tog ut. Tina och Anja kom också. Så helt ensam var jag inte sen men jag var ensam på ridbanan för de mockade och fixade i stallet. Idag var jag väldigt bestämd och Nora väldigt lydig så det gick bra. Hon lysnade bra och jag gjorde mycket serpentiner, volter, böjde i hörnen och snett igenom. Idag hittade hon inte på några spöken och var jääätte duktig. Lysnade på allt. Smack, halt, sväng, böj, vänd m.m, allt! Red inte så länge men efter jag ridit så tog jag av grejorna och sopade. Sen följde jag med Anja en kort tur med Prillan till fots. Super bra dag!
Nora är bäst och inte ett ord i världen räcker till för att beskriva hur mycket jag älskar henne, Nora är bäst♥

Psst! Glöm inte frågestunden

Tuesday

Aktuellt  /  0  Kommentarer
Hej! Blev ingen ridning idag heller för klockan blev lite mycket. Men Nicci var snäll och erbjöd sig att longera Nora så att hon fick springa av sig lite. Imorgon klockan sex så ska vi rida. Längtar tills på söndag! Hihi.

Norisen. Fint, grönt, saftigt gräs. Sommarlängtan.