Bloggtävling!

 Hej på er! Pga visat intresse så kör jag igång tävlingen! Reglerna följer nedan och läs jättenoggrant!
Jag använder mig av iMovie och har b.la. gjort denna filmen till Linn Olsson och hennes gamla ponny Winnetoo. Filmen har länkats på både hennes blogg och Facebook och har över 1400 visningar.
I denna tävling har du chansen att vinna en film om din älsklingshäst efter egna förslag och önskemål! 
Kravet är att du ska ha filmklipp på dig och hästen samt några bilder!
 
Följ instruktionerna nedan för att vara med och tävla:
* Kopiera bilden och lägg den på din blogg (om du har någon) med denna texten under: "Jag är med och tävlar om en film till mig och min älsklingshäst gjord av Johanna som även gjort DENNA filmen till Linn, tävlingen hittar du HÄR."
* Efter det kommentera *JAG ÄR MED* och länk till inlägget. I kommentaren ska det även stå vad din älsklingshäst heter och för extra stor chans att vinna, VARFÖR du vill ha en video till er!
 
Simpelt va? Go, go, go! Du har inget att förlora, men chansen att vinna en riktigt snygg film, precis som du vill ha den! 
 

Tuuli Elmgren

Jag är med!

http://londonryttaren.se/2013/march/jag-ar-med-2.html#comment

Ponnyn heter London.
Motivering: Jag har snart haft min ponny i två år, och jag kommer ihåg precis varje ögonblick med honom. Om jag skulle skriva ett inlägg om allt vi gjort dag för dag så skulle inlägget bli en meter långt. Det är mycket lättare att få allt detta i en video, som alla kan se på! Allt från de mest värdefulla stunderna tillsammans till de mest hemska. Jag vill visa att det hår, det här är VI.

2013-03-31 / 19:53:13
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Anonym

FÖRLÅT Johanna. Jag visste att den var din från början för Tilda skrev det, men jag hade inte läst det som stod på din blogg, för jag läste aldrig det inlägget. Men jag menar, jag kopierade den ju inte från din blogg. :)

2013-03-31 / 20:29:07
Linnea

Kommentaren var från mig :) glömde skriva namn

2013-03-31 / 20:29:58
URL: http://nattstad.se/linneaanilssons
Linnea

Ok, jag ska ta bort inlägget. Men kan inte just nu, för pappa sitter vid datorn och kommer antagligen att sitta där hela kvällen ;) Jag bara skrev inlägget för att jag hade tråkigt. Jag ska fixa det

2013-03-31 / 20:48:59
URL: http://nattstad.se/linneaanilssons
Linnea

JAG ÄR MED!

http://www.nattstad.se/linneaanilssons

Ponnyn är Alaska

Motivering: Jag vill ha en film med mig och Alaska för att hon snart ska säljas. Har man en video så kan man minnas tillbaka alla fina stunder tillsammans med hjälp av bilder och filmer. Och då slipper man sitta och kolla i kameran, då kan man bara kolla i en fin film. Jag vill verkligen vinna ;)

2013-03-31 / 21:27:36
URL: http://nattstad.se/linneaanilssons
Tilda

Jag skulle jätte gärna vilja vara med!
Ponnyn heter då som du vet Sippan! Jag älskar henne så att det egentligen inte går att beskriva. Jag har bara haft henne i ett halv år (kanske lite till) & vi har varit med varandra, i medgång & motgång. Trotts denna korta tiden är jah kanske snart förstor för henne, jag kan nog max ha henne i ett år till. Det känns hemskt. Jag vill liksom ALDRIG bli förstor för min älskling. Jag skulle vilja ha en video som (även om vår tid inte är slut än) sammanfattar allt vi varit med om tillsammans & som verkligen visar att jag älskar henne & att hon är mitt allt! Skulle bli jätte lycklig om jag vann! Skulle betyda mkt :) <3
Kram! ;)

2013-03-31 / 21:35:28
URL: http://www.nattstad.se/tildaljunggren
Ella

Sugen på att bli Veckans blogg?
Det enda du behöver göra är att att klicka in på länken här nedanför, och kommentera sen "jag/vi är med", eller något liknande. Lycka till!

http://dressyrponnyy.blogg.se/2013/march/veckans-blogg-2-3-4-5.html

(ber om ursäkt om du har något emot dessa kommentarerna..)

2013-03-31 / 22:13:16
URL: http://dressyrponnyy.blogg.se
elin

sv: haha det gör inget! :)
jag har knappt några bilder & har ingen film , för det är aldrig någon som filmat för antingen så har det glömt eller så har det aldrig blivit av :/

2013-04-01 / 01:07:31
URL: http://elinohrn.devote.se
Tess

JAG ÄR MED!
Min häst kallas Mulle och han är en riktig going!
Han gör aldrig något dumt! Vi har haft han i ett år och det har varit underbart men det har också varit många motgångar men vi har lyckats tillslut! Och jag vill gärna att det ska finnas ett minne från honom. Från mig! För jag får nästan aldrig rida så ett minne hade suttit bra i hjärtat;)🐴👍💎❤tyvärr har jag ingen blogg

2013-04-01 / 09:30:19
Marta

Jag är med och tävlar!
Länk till inlägget med tävlingsbilden: http://www.nattstad.se/stalltjej?id=7727747

Hästen heter Samantha och är en ridskolehäst. Jag hoppade av drömmen om egen häst precis när jag skulle köpa en ponny, för hennes skull.. För att få rida henne en gång i veckan. Istället för att ha egen häst, rida varje dag, bli en duktig ryttare snabbare, kunna komma ut och tävla, men nej, Samantha är viktigare!

2013-04-01 / 12:02:55
URL: http://www.nattstad.se/stalltjej
katarina

Jag är med:) Här är länken! http://shettisdrottning.blogg.se/2013/april/jag-ar-med-och-tavlar.html
Ponnyn heter Mandy och hon är min medryttarponny jag skullle jätte gärna vilja ha en film med mig och Mandy:)
Mandy är en shettis på 7 år som är ganska busik men ändå jätte snäll:)
Kram Katarina och Mandy:D

2013-04-01 / 21:38:17
URL: http://shettisdrottning.blogg.se
Matilda

Jag är med :)
Måste börja med att skriva att man nästan blev tårögd då man såg filmen du gjort till Linn och hennes gamla ponny, superfin!
Om jag vann skulle jag vilja ha en film till mig och min förra ponny Birk. Birk var min första egna ponny, en 21-årig fjording. Har nog aldrig träffat en så snäll häst. Han var så otroligt fin och hela familjen älskade honom. Var till stallet flera gånger per dag. Och då hade jag ju endå 2 km dit. Birk gjorde allt för mig. Lärde mig otroligt mycket på hans rygg och vi kom varandra väldigt nära. 26:e Februari 2012 hände det där som bara hände i filmer. Birk blev påkörd av en bil och hans hjärta sluta klappa. Man tror inte att sånt händer, men det hände Birk. Grät dagar i streck och jag skojjar inte. Jag saknar Birk otroligt mycket & han kommer alltid vara min första ponny..<3

2013-04-02 / 19:53:43
URL: http://Pussmulen.blogg.se
Gabby

Miami heter då min favorithäst & även min egna som du redan visste ;)

Jag tycker att just jag & Miami ska vinna en film p.g.a, allt vi gått igenom. Hon blev min för sju månader sen, och sedan dess har vi tillsammans gått igenom ganska mycket. Det första vi fick jobba med var kamelhalsen hon hade, jag visste knappt själv hur jag skulle göra för att få ner henne i form, jag visste inte var det var. Men med min tränare så fixade vi det. Nu sju månader senare, rider jag ut, i paddocken, i ridhuset, utan tränare och får ner henne i form. Jag började först nu rida ut, och hon går som en klocka, snällare får man leta efter, hon är så snäll och gör allt för att man ska vara glad. Visst hon är jobbig när hon ska försöka äta allt i sin omgivning men det är ändå henne jag älskar mest. Vi har utvecklats så enormt mycket om jag får säga det själv, och därför ska vi vinna tävlingen. Ganska rörig kommentar men ja. Och just det, i början kunde jag inte ens rida henne, för hon var så stirrig. Vi ska nå toppen, jag bryr mig inte om veterinären eller vad hon sa, vi ska klara allt tillsammans.

2013-04-02 / 20:22:59
URL: http://miamii.blogg.se
Gabby

Jag är med ;)

http://miamii.blogg.se/2013/april/jag-ar-med-och-tavlar.html#comment

2013-04-02 / 20:24:57
URL: http://miamii.blogg.se
Mimi

JAG ÄR MED
länk: http://minimusangelos.blogg.se/2013/april/tavling.html

Jag ska vara ärlig och säga att jag själv inte kan göra så bra filmer och skulle därför vilja ha en film som visar mitt och Minimus band tillsammans. En film och bilder säger mer än tusen ord och det skulle därför betyda så mycket att ha en film på oss ihop där jag får visa vårt samband och vår utveckling tillsammans. Jag har haft Minimus i lite mer än 2 år och vår tid skulle vara så härlig att ha på film. Jag skulle aldrig sluta kolla på filmen och jag vet också att du skulle göra en otroligt bra film som jag ser att du gjort till andra! :)

Ponnyn heter som sagt Minimus Angelos

2013-04-02 / 21:02:07
Merve

Jag är med ^^
http://kapronsky.blogg.se/2013/april/jag-ar-med.html#comment

Ponnyn heter Jazz
Motivering: Såklart som alla andra här så vill jag oxå vinna en underbar film som är speciell för mig och min älsklingsponny. En film som jag ska se när jag saknar henne och inte behöva bläddra bland 100 foton & videoklipp, istället ha en film som betyder OTROLIGT mycket för en. Jag är en ridskole ryttare som snart ska bli skötare på världens gosigaste ponny. Fast än jag fortfarande inte är skötare än så har vi haft så fina stunder tillsammans. Jag blev förälskad i henne första dagen när hon kom till vårt stall. Hon lyste upp min dag. En väntan på en egen häst gick över och det enda jag kände var att nej hon ska bli min. Jazz fångade mitt hjärta. Även andras. Jag vet inte hur hon haft det innan, kanske bra kanske dåligt vem vet men nu har hon det jätte bra och jag tackar Gud att jag fått möta henne.
Att förklara min kärlek och hennes kärlek mot mig här i texten är svårt för det är mycket jag vill ta upp!

Det var drygt 1 år sen hon dök upp i mitt liv och vårt band mellan oss vill jag mest av allt ha i en film där jag vill minna våra fina stunder. Jag blev tårögd när jag såg videoklippet som du gjorde till Linn Olsson. Man såg hur mycket dom älskade varandra och allt som är med i ett enda video. Det är ju världens bästa minne. Jag kan tyvvär inte göra så fin video där kvalitén är såå bra som du gjorde med låten & bilderna som får en tårögd.
~ Lycka till allihopa ~

2013-04-03 / 01:23:18
URL: http://kapronsky.blogg.se
★ C O R N E L I A ★- Satsande ponnyryttare

Jag är med. :) <3

http://corresliv.blogg.se/2013/april/jag-ar-med-och-tavlar.html

Motivering: Jag har haft min ponny Jessika i snart 1 år (från 11 april) och det skulle vara jättekul att ha en film om våran tid än sålänge. Jag vill kunna titta tillbaka och minnas de stunderna där allting varit perfekt och när de inte varit det. Jag vill kunna se oss, våra framgångar och motgångar för ingenting är perfekt, och det bevisar verkligen jag och min ponny. ;)

Jag älskar henne så otroligt mycket att det inte går att beskriva och det skulle vara guldvärt att ha en film att titta tillbaka på och minnas allting vi gjort. <3

Det skulle vara så grymt kul att ha en film av en riktigt duktig som du, för du lyckas verkligen att förmedla en känsla till de som tittar på vidion med Linn och W. jag blev väldigt rörd för den var så sjukt fin!

2013-04-03 / 18:35:16
URL: http://corresliv.blogg.se
Sofia :)

Jag är med! :)

Motivering: Min medryttarhäst Lady är såld och åker den 21 april... Idag har vi bara 18 dagar kvar tillsammans och jag kommer aldrig att glömma henne, hon gjorde mitt liv värt att leva och det är för henne jag orkar resa mig när jag är på botten. Hon är mitt allt och jag älskar henne så att det gör ont, jag kommer aldrig kunna visa tillräckligt hur mycket jag älskar henne men denna filmen skulle vara ett stort steg.

2013-04-03 / 19:07:08
URL: http://SofiaNilzon.blogg.se
Sofia :)

Glömde skriva länken..
http://sofianilzon.blogg.se/2013/april/tavling.html#

2013-04-03 / 19:16:31
URL: http://SofiaNilzon.blogg.se
Agnes

Jag är med! :D

länk till mitt inlägg:
http://agneshagelberg.blogg.se/2013/april/jag-ar-med-och-tavlar.html#comment


Motivering:

Han heter Happy:
Happy har haft det ganska tufft dom senaste 3 åren. Förrförra hösten fick han kollik och en infektion i buken. Han gick på dropp och hadde jätteont. Han fick stå i sin box med dropp i flera veckor och många trodde att han inte skulle klara det. Lyckligtvis börjar han må bättre och han blir frisk,
han börjar gå småsmå promenader och blir senare igångsakt SAKTA. Han klarade alltså kolliken trotts att både vetrinären och många andra inte trodde det.
Han har haft en böld för några veckor sedan och dom hittade inte den heller, dom har letat men inte hittat den och även den gjorde ju jätteont på honom.
Men den försvinner av sig själft efter kanske 4 veckor och nu är han på benen igen.

JAG OCH HAPPY förkänar att få en supersöt film på oss och jag har haft honom på delfoder i snart 7 månader. Han har tagit mitt hjärta med en storm och han är sån stark häst och har klarat många tuffa saker i hans liv. Alla älskar honom, speciellt dom mindre barnen på riskolan och jag älskar honom mer än något annat, snälla. Jag och happy vill så gärna vinna, det finns ingen mer personlig och mysig häst i hela värden. Han är bäst! <3

2013-04-03 / 20:21:59
URL: http://agneshagelberg.blogg.se
felicia e

http://feliciaenderborg.blogg.se/2013/april/tavlar-2.html#comment
Jag är med!
Jag är med med Gnistra <3

2013-04-04 / 15:20:28
URL: http://feliciaenderborg.blogg.se
Telma

Länk: http://bubblingdream.blogg.se/2013/april/jag-ar-med-och-tavlar.html#comment (det blev väldigt många länkar för gjorde från mobilen och mobilen kajkade)
Min älsklingshäst är min ponny Bubblan. Jag älskar henne, men hon är gammal och jag har nyss fått henne nästan. Så vill ha en första film med henne som jag kan titta på när hon lämnar oss..

2013-04-05 / 21:46:46
URL: http://Bubblingdream.blogg.se
Alva

Jag vill så gärna vara med, men har inte hunnit skriva varför jag vill ha filmen osv....:) Men vi kanske kan höras på mejlen efter du har gjort filmen till tävlingen och göra nåt länkbyte i samband med någon fin film eller så om du vill :)

Kram

2013-04-06 / 08:56:09
URL: http://alvac.webblogg.se
Amelie

Jag är med!

Min häst heter Axxas Dulcinea (Dulci). Jag vill vinna en film för att hon betyder allt för mig och att jag har räknat ut att redan nästa år eller lite mer kommer jag att växa ur henne. (Jag är 12 och hon är en c-ponny). Så därför skulle jag gärna vilja ha en riktig fin och proffsig film om just vi två! <3

2013-04-06 / 11:41:19
URL: http://somuchhorses.weride.se
Amelie

Juste här är länken också! http://somuchhorses.weride.se/2013/04/06/jag-ar-med-och-tavlar/#respond

2013-04-06 / 11:44:55
URL: http://somuchhorses.weride.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback