Lägerdag 1

Puuh... 
 
Det är en glad, nöjd och framförallt trött Johanna som krupit ner i sängen och längtar efter att få släcka lampan. Jag fick något för lite sömn i natt vilket slog tillbaka nu, och har dessutom jobbat idag. Det var väldigt roligt och allt gick super. Det var dessutom väldigt lärorikt, det finns så mycket att tänka på, som att t.ex. sänka rösten några tonarter om man har en hög röst, att inte prata i motvind, vara en ledare för hästarna när deras ryttare inte riktigt är det. Det är så mycket mer än att beodra och instuera, det handlar inte bara om pedagogik.
 
Dagen inleddes med genomgång och presentationer, sen var det full rulle i stallet innan uteritt. Barn i åldrarna 7-11 med en riderfarenhet mellan några månader till fyra år behövde hjälp med allt ifrån att kratsa hovar till att knäppa på hjälptyglar. Det var en härlig stämning och man kände sig nästan som en bläckfisk som var närvarande överallt hela tiden.
 
Efter att ha promenerat ut i vårsolen så var det dags för lunch och sen teori. Jag och Gabriella höll ett teoripass kring säkerhet där vi engagerade hela gruppen så pass mycket att de sen i stallet tänkte på allt.
"Han har säkerhetsstigbyglar på sin sadel, det har jag aldrig tänkte på innan!" hörde vi bland annat och alla var noggranna och sög in kunskapen från teoripasset som svampar. De ställde frågor, kom med egna förslag och hjälptes sedan åt att sammanfatta alla punkter.
 
Avslutningsvis hade de lite aktiviteter som ponnyrace och körning för att sedan rida lite på ridbanan. Att instruera dem på ridbanan var svårare än vad vi räknat med då vi förväntade oss en lite högre nivå men vi kom snabbt in i det och imorgon kommer vi säker ha hittat tänket. Då är det även dags för en aktivitet kopplat till dagens teori och vår ridgrupp (de vi tränar) kommer få hoppa lite.
Kärt återseende, Gabriella och den gamla favoritponnyn Feykir.♥︎

Så skoj! Nu vill jag krypa till kojs och drömma om den mysiga ridskolan och de gamla favoritponnyerna. Hoppas er måndag har varit skaplig och tack för alla fina kommentarer. Jag läser allt men har tyvärr inte haft möjlighet att svara. Imorgon efter jobb hoppas jag kunna svara på alla era kommentarer, jag läser allt ni skriver! 

Ida

Sv; Ja precis, jag var med om en olycka i början av året. Här går det att läsa om detta: http://nouw.com/idawoxlin/category/olycka
Kram

2016-03-22 / 21:56:09
URL: http://nouw.com/idawoxlin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback