Dålig service och behöver er hjälp!

Favorit i repris med världens finaste ponny!♥
Tack för era fina kommentarer på det förra inlägget! Sjiekste har varit precis som vanligt och mått super sen morgonen efter koliken. Knottrorna är borta, han är pigg och glad, äter och dricker och bajsar som han ska. Även Noras ben börjar bli bättre och bättre. Svullnaden har varit helt borta och imorgon får jag börja rida henne som vanligt igen. Efter regn kommer sol, nu hoppas jag att vi slipper mer sånt här obehagligt! Bara för att hästarna är på banan igen så är det nu min tur att bli sjuk. Tror jag blev sjuk natten jag gick ut och kollade på Sjiekste, glömde jackan och som ni vet är mitt immunförsvar under all kritik.
 
Något annat än mitt immunförsvar som har krånglat är alla leveranser av det jag har beställt. Att lämna tillbaka schabraket till Strömsholms Sadelmakeri var ett rent helvete, rekommenderar ingen att beställa något därifrån om ni inte är helt säkra på att ni kommer få hem exakt samma produkt som ni förväntar er. Finns så många andra bra internetbutiker för hästmänniskor och en som jag har varit mer än nöjd med är HippotiqueSuper service! Beställde lite saker därifrån, däribland en ursnygg Schockemöhle grimma som ni har sett en glimt av om ni följer TeamKullenberg på instagram. Dessvärre ringde de mig för att berätta att grimman precis tog slut och även utgått från Schockemöhles sortiment. Jag fick testa en i storlek ponny på Nora men tyvärr blev då käkremmen för tajt. Så grym service som det är så var det inga problem att få testa den bruna i cob med. Ville ju ha den blåa för att matcha en annan blå sak jag köpt, men jag har ju redan en blå fluffgrimma så är den bruna fin har jag inga problem att behålla den!
 
Har fortfarande inte beställt ett nytt schabrak till Nora heller, kan inte bestämma mig! Har ni något tips? Söker en schabrak med stora "puffar", helst i vinrött men rött, beiget, olika nyanser av brunt samt marinblått går också bra. Länka eller tipsa på annat vis jättegärna i en kommentar, behöver era tips! Vill bara bli klar med dessa höstinköpen som jag gjorde i början av september, har planerat att handla mer i oktober så hinner knappt få hem allt innan det är dags för mer! Suck, men tack för ert tålamod. Så fort Nora fått grimman och ett nytt schabrak så kommer inköpen visas upp på ett eller annat vis. Håll utkik och glöm för gudsskull inte att tipsa om ni har något!

Lena

Så himla fin bild! :) Tråkigt att det var så svårt att lämna tillbaks! Hoppas du hittar vad du letar efter!

2016-09-20 / 16:01:30
URL: http://ozkagardens.se
Mathilda

Älskar också "stora puffar" på schabraken haha! Har väl inget speciellt men gillar Christina sports, Har sett att dom har något vinrött!

2016-09-20 / 16:20:30
URL: http://nouw.com/mathildajaeger
Tilda Barkselius

Så himla jobbigt att inte få den service en behöver!

2016-09-20 / 21:57:54
URL: http://tilda.vione.co
Tilda

Usch vad tråkigt med dålig service... Hoppas att du hittar något annat fint istället <3

2016-09-21 / 15:12:10
URL: http://nouw.com/tildakarlsson
Erika

Men fy så jobbigt när leveranser och service inte fungerar -_- hoppas det funkar bättre nästa gång! :)

2016-09-22 / 17:09:06
URL: http://monsterasryttarna.blogg.se
clara Nyberg

Lycka till!!!

2016-10-02 / 14:15:19
URL: http://nouw.com/claranyberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback