Johanna tipsar: Ridpodden


Idag måste jag tipsa om en podcast jag sträcklyssnat idag, nämligen Ridpodden av P3, Sveriges Radio. Jag tycker det är så himla kul att ridsporten tar större plats i fler medieformer än bloggar. Det syns allt med på youtube (här tipsar jag om min favorit häst-youtuber) och nu har även denna podd släppts. Den ligger på topplistan och har legat där sen den kom ut i juli. Poddarna är Ulrika Lindqvist och Lisen Bratt Fredricson. 
 
Podcasten har väldigt varierade avsnitt med många kända ryttarprofiler inom flertalet grenar. Alla med olika erfarenheter och med avsnitt inriktade på olika ämnen. Jag älskar att få perspektiv och tips av erfarna ryttare och mitt favoritavsnitt hittills var frågestunden med Lisen, en ryttare jag verkligen tycker om. Avsnitten handlar om allt från mentalträning till hur man får en het häst lösgjord och avslappnad. 
 
Jag ska fortsätta beta mig igenom de redan befintliga avsnitten och prenumerera på podden för att hålla koll på nya avsnitt. En podcast som jag rekommenderar till alla hästintresserade, själv älskar jag att lyssna på podcasts när jag mockar och fixar stallet. Let me know om ni lyssnar och om ni håller med mig i det jag tycker.

Tilda

Tack för tipset! Ska absolut lyssna❤

2016-08-13 / 01:07:29
URL: http://nouw.com/tildaochmolly
Julia Forsbacka

Ja, den är jättebra! Även ridsportspodden, hästpodden och... den andra hästpodden är jättebra! En annan av mina favoriter är Daily Strides - ett SUPERBRA podcast som går igenom vanliga problem med hästar, ridning och ryttarproblem. Jättebra verkligen!

2016-08-13 / 14:57:56
URL: http://forcebacka.blogg.se/
madeleine magnusson

Den är så otroligt bra! Lyssnar alltid på den när jag är i stallet och behöver få lite extra inspiration, har också lärt mig så otroligt mycket av den ! :)

2016-08-13 / 16:26:37
URL: http://nouw.com/theequestrian
Erika

Jag kan inget annat än att hålla med dig! Den är väldigt bra och intressant. Ska bli kul att höra kommande avsnitt ;)

2016-08-14 / 15:53:40
URL: http://monsterasryttarna.blogg.se
Vanessa

Jag älskar ridpodden! Har lyssnat på alla avsnitt hittils och älskar Lisens röst haha. Hon verkar så snäll. Välidgt lärorrik podd är det.

2016-08-15 / 07:28:19
URL: http://celwins.blogg.se
Beatrice Hanssen

Älskar ridpodden!! :-D

2016-08-30 / 08:57:19
URL: http://beashastliv.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback